I. GENERALITATI

Prin accesarea www.nouatei.ro, denumit in continuare Site, Siteul, Site-ul, acceptati (dumneavoastra, utilizatorul, utilizatorii) fara retineri termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare. Regulile prezentate in aceasta pagina sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului.

Noua Tei isi rezerva dreptul de a revizui termenii si conditiile de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Prin vizitarea periodica a acestei pagini, puteti lua la cunostinta orice modificare survenita cu privire la termeni si conditii. Utilizatorul este unic raspunzator de cunoasterea si acceptarea termenilor si conditiilor actualizate. In caz de neconformare, ne rezervam dreptul de a bloca accesul, sau de a apela la orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.­

Site-ul www.nouatei.ro poate fi folosit exclusiv pentru uz personal, necomercial si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala.

II. PROPRIETATE INTELECTUALA, COPYRIGHT, MARCI INREGISTRATE

Utilizatorul nu are dreptul sa modifice, sa schimbe, sa copieze, sa vanda sau sa altereze in orice mod nicio informatie continuta pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activitati, fara acordul scris al societatii Noua Tei COM.

Toate materialele existente pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta “continutul” acestui site si sunt protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietate intelectuala.

Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate, cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu acordul expres si prealabil al proprietarului.

Marcile inregistrate, logo-ul si alte simboluri publicate pe acest site sau pe site-uri dependente sunt proprietatea Noua Tei, daca nu exista o exceptie expresa in acest sens. Reproducerea si folosirea lor neautorizata atrage dupa sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile rezervate.

III. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Noua Tei a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informatii nu creeaza nici un fel de relatie contractuala cu Noua Tei. Nu trebuie sa actionati in temeiul informatiilor oferite de acest site fara a cere asistenta specializata de la Noua Tei.

Desi Noua Tei depune eforturi constante si incearca sa actualizeze tot timpul informatiile, software-ul si alte servicii, acest site poate contine erori si omisiuni pentru care compania nu isi asuma nicio responsabilitate si nu poate fi considerata responsabila.

Continutul este furnizat fara garantie. Proprietarul site-ului nu este responsabil pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea site-ului. Noua Tei nu ofera nicio garantie ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de catre Noua Tei sau in numele companiei Noua Tei (inclusiv software gratuit pentru download) vor indeplini cerintele dumneavoastra, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fara erori si sunt pe deplin functionale.

Pretul produselor comercializate de Noua Tei poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Noua Tei atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a faptului ca preturile produselor pot varia in functie de magazin sau din cauza unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe site poate sa nu fie cel corect. In aceste cazuri, personalul din magazinele Noua Tei va informa clientul asupra pretului corect. In cazul unei dispute, pretul final este cel afisat in magazin. Toate preturile aferente produselor si/sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA.

IV. IN TIMPUL UTILIZARII SITE-ULUI NOSTRU WEB PUTETI INTALNI URMATOARELE FORMULARE:

„SOLICITA OFERTA”, „CONTACTEAZA-NE” „LASA UN RASPUNS” „FORMULAR DE CONTACT”

Datele furnizate de catre dvs. prin intermediul acestui formular sunt prelucrate in scopul de a raspunde solicitarii dvs de oferta si nu vor fi stocate de catre noi. In situatia in care nu furnizati aceste date nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

“ABONARE NEWSLETTER”

Datele furnizate de catre dvs. prin intermediul acestui formular sunt prelucrate in scopul de a va trimite noutati, promotii, informatii si cataloage Noua Tei. In situatia in care nu furnizati aceste date nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

VI. DISPOZITII FINALE

In cazul in care un paragraf sau un capitol al acestor termeni si conditii este considerat nul, abuziv sau este suspendat de un organ legal competent, acest fapt nu atrage dupa sine si nulitatea celorlalte prevederi, alte precizari, reglementari si mentiuni din termenii si conditiile siteului ramanand valabile, cu efect deplin.

Prezentul set de reguli, denumit Termeni si Conditii, este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre administratorul siteului www.nouatei.ro si utilizatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente, aflate in aceeasi localitate in care isi are sediul social societatea NOUA TEI COM.