Despre noi vrem să știi că forța Nouă Tei constă în oamenii alături de care lucrăm: clienți, angajați și furnizori, de peste 29 de ani.

Împreună schimbăm modul în care oamenii se gândesc la o locuință, și asta e ceea ce contează cu adevărat! Suntem peste 100 de oameni dedicați clienților care ne vizitează in cele 7 depozite și magazine Nouă Tei din Râmnicu Sărat.

De ce suntem aici?

Dacă îi întrebi pe clienții noștri, ei îți vor spune că proiectele de renovare nu înseamnă doar să își izoleze locuința, să zugrăvească camera copiilor sau să își decoreze grădina; ei își creează un cămin. Iar noi vrem să facem acest lucru mult mai simplu: vrem să îi ajutăm să transforme locul în care trăiesc într-un loc pe care îl iubesc. Ambiția noastră este să îi ajutam pe clienții noștri să se simtă ca acasă în locuințele lor.

Ce oferim?

Nu contează cât de complicat este proiectul tău, dacă reamenajezi un apartament sau construiești de la zero o casă, găsești materialele necesare să-l duci la bun sfârșit într-un singur loc.

Avem tot ce-ți trebuie: de la beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, decorațiuni interioare și exterioare, articole electrice și finisaje, dar și vopsea, parchet, uși și ferestre, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădină, precum și o gamă largă de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *