debitare pal, aplicare cant

utilaje de ultimă generație

Precizia execuției și în final calitatea produsului finit depind cel mai mult de tehnologia folosită. Astfel, echipamentele recent achiziționate de la Felder Gruppe ne ajută să fim mai operativi, mai eficienți și să avem și prețuri accesibile.

tăieturi impecabile

Fiecare dintre noi dorește calitate și știm cât de greu este de obținut. Totul începe cu prima tăiere pentru că ea determină calitatea produsului finit. De aceea, impunem cele mai exigente standarde de calitate, folosim cele mai bune materiale și dezvoltăm cele mai bune soluții tehnice.

pierderi minime

Softurile cu care lucrăm ne ajută să calculăm cu exactitate cât material necesită fiecare proiect și totodată ele crează o hartă de debitare pentru a optimiza la maxim fiecare material, astfel încât pierderile să fie cât mai mici.

CU NOI, ORICE PROIECT DE MOBILIER POATE DEVENI REALITATE!

cu serviciile de debitare si cantuire pal

Așa cum bine a spus cineva, calitatea nu este un accident. Noi muncim zi de zi pentru ca tu să ai parte de mobila perfectă.

Mereu ne-am dorit ca atunci când clienții ne trec pragul, indiferent cât de complicat este proiectul lor, să găsească materialele necesare să-l ducă la bun sfârșit într-un singur loc. Noile servicii de debitare și aplicare cant ABS au reprezentat următorul pas în afacere, care a completat perfect ambiția noastră de dezvoltare și extindere.

- Ion Hoțescu - Administrator

ce îți oferim?

Pentru unele lucrări de debitare, pentru ca tăieturile să iasă perfect, sunt necesare cunoștințe de specialitate, pe care nu orice meseriaș le posedă. Pentru astfel de situații, îți punem la dispoziție serviciul nostru de debitare și căntuire.

debitare pal

Debităm, exact după dimensiunile pe care ni le transmiți, următoarele sortimente: PAL, PFL, MDF, OSB, plăci Tego, blaturi de bucătărie, achiziționate din magazinul nostru.

aplicare cant abs

Cu ajutorul noului utilaj din dotare de la Felder Gruppe pentru aplicarea cantului, avem garanția unei adezivări durabile, fără surplus de cant și cu rezistență sporită la factorii externi.

o gamă esențială

de PAL melaminat, PFL, MDF, blaturi de bucătărie, disponibile în diverse culori și texturi, în funcție de necesitățile proiectului tău.

interviu

ion hoțescu - administrator nouă tei

Serviciile de debitare și aplicare cant ABS, următorul pas în dezvoltarea afacerii Nouă Tei.

Ce înseamnă pentru dumneavoastră „calitatea”? 

Ion Hoțescu: Putem considera că a preveni este mai ieftin decât a repara. Așadar, pentru mine calitatea înseamnă lucrul bine făcut de prima dată și apoi de fiecare dată. 

GALERIE FOTO secție debitare pal
CONTACTEAZĂ-NE

Împreună realizăm lucruri uimitoare!

Trecem imediat la treabă! Noi nu stăm pe gânduri. Pentru serviciile de debitare și căntuire poți lua legătura cu noi la numărul de telefon pus la dispoziție sau prin intermediul formularului de contact.

SECȚIE DEBITARE pal

Râmnicu Sărat, str. C.I. Parhon, nr. 2, județul Buzău.

TELEFON:

0751 220 020

Email:

contact [@] nouatei.ro

Formular contact

INTREBĂRI FRECVENTE

Sortimentul mare de PAL și blaturi de bucătărie este asortat și completat cu o gama la fel de diversificata de accesorii pentru mobilier: accesorii bucătărie, sisteme de glisare și accesorii dressing, balamale basic și pentru aplicații speciale, glisiere și sisteme de sertare, mânere, cuiere și butoni.

O foaie de MDF are dimensiunile 2800 x 1220 mm, iar o foaie de PAL melaminat are dimensiunile 2800 x 2070 mm.

Desigur 🙂 Vă așteptăm în showroom-ul nostru de materiale și accesorii pentru mobilă, din Râmnicu Sărat, str. Principe Ferdinand, nr. 47 (fostul hotel).

De-a lungul timpului am avut multe colaborări cu meșteri pricepuți pe proiecte de bucătării sau alte proiecte de mobilă. Așa că dacă îți dorești, îți putem recomanda un meșter care credem că este potrivit proiectului pe care ți-l dorești.