Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Plase sudate - Buzău & Râmnicu Sărat

Construiesti si ai nevoie de plasa sudata? Noua Tei iti ofera o gama variata de produse metalurgice, dintre care plase sudate precum: plasa sudata 4 mm, plasa sudata 6 mm, plasa sudata 8 mm, dar si plasa sudata zincata pentru garduri cu grosime de 1.6 mm.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Plasa sudata cunoscuta si ca plasa de Buzau este folosita pentru cresterea rezistentei peretilor unei cladiri vechi si pentru armarea placilor din beton a unei constructii noi. Aceste plase sudate sunt materiale constructii esentiale in structura de rezistenta a oricarei cladiri.

In functie de tipul constructiei vei alege grosimea plasei, astfel in depozitele noastre vei gasi plasa sudata 8 mm, 6 mm si 4 mm, cu ochi 10×100 mm. Pe langa acestea, iti punem la dispozitie fier beton, tevi si profile metalice, sarma, etrieri si cornieri, panouri gard si plasa impletita pentru proiecte complete de constructie.

Oricat de complexe si rezistente ar fi structurile din beton, toate au nevoie de armare suplimentara, asa ca plasa sudata si bara din fier beton au devenit cele mai comune elemente de constructie indiferent de tipul cladirii. In plus, plasa sudata poate fi utilizata si pentru alte tipuri de constructii, imprejmuiri, armari de drumuri sau consolidarea fatadelor.

In prezent se foloseste termeul de plasa sudata, dar, in trecut, in mod popular, purta denumirea de plasa de Buzau deoarece aici era cea mai mare fabrica de sarma, produse din sarma si plasa sudata.
Pe piata se gasesc diverse dimensiuni de plasa sudata, acestea caracterizandu-se in principal prin diametrul sarmei din care sunt produse:

  • Plasa sudata 4 mm;
  • Plasa sudata 5 mm;
  • Plasa sudata 6 mm;
  • Plasa sudata 8 mm;

Pe langa acestea se mai folosesc si plase realizate din sarma de 3.5 mm, 3.7 mm, 5.5 mm, 7.5 mm, numite plase light sau eco, folosite pentru imprejmuiri, sape, anexe si alei pietonale. Datorita rezistentei sporite, din plase sudate se pot realiza diverse confectii metalice, custi, rafturi, box paleti.

Un alt tip de plasa sudata este cea din sarma plastifiata, confectionata din sarma de otel, sudata si imbracata intr-un strat de pvc de culoare verde pentru protectie indelungata contra intemperiilor.

Utilizarea acestui tp de plasa sudata este din ce in ce mai popular pentru: gradinite, cotete pasari, custi animale de curte mici, armare structuri constructii, imprejmuiri, patule porumb, etc..

Folosirea de plase sudate ofera o serie de avantaje, iar cele mai importante sunt eficienta si productivitate, deoarece nu ncesita munca suplimentara, se intinde plasa sudata apoi se toarna beton.

Depozitele Noua Tei iti pun la dispozitie materiale de constructii esentiale, produse metalurgice de tip plasa sudata, plasa impletita, fier beton, otel lat, tevi si profile, etrieri si sarma, fier forjat, toate acestea la standarde impuse de piata materialelor de constructii.

Intrebări Frecvente Plase sudate

La noi vei gasi plasa sudata, cu diametrul sarmei de 4, 6 si 8 mm cu dimensiunile de 2000 x 5000 mm, dar si plasa sudata zincata la rola cu grosimea de 1.6 mm, in dimensiuni variate intre 1.2 si 2 m inaltime.
Panoul de plasa sudata, indiferent de grosimea sarmei are ochiuri de 100×100 mm, iar plasa sudata zincata pentru garduri si imprejmuiri din sortimentul nostrum prezinta ochiuri 65×75 mm.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!