Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Cărămizi - Buzău & Râmnicu Sărat

In depozitele de materiale de constructii Noua Tei, gasesti diverese tipuri de caramida: caramida Porotherm, caramida portanta, caramida aparenta, caramida plina, samota, etc. Fiecare cu rolul si intrebuintarea sa pentru proiecte sigure si rezistente.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Noua Tei iti pune la dispozitie materiale de constructii exceptionale, care te vor ajuta pe tot parcursul procesului de constructie. Iti prezentam gama noastra de caramizi, produse care respecta standardele de calitate impuse:
Caramida Porotherm(Porotherm Robust, Porotherm Profi, Porotherm Light Plus), caramida Klinker pentru fatade, caramida Kebe pentru cos de fum, caramida aparenta, caramida plina si tip samota.

Toate aceste materiale de constructii si multe altele sunt prezentate pe site-ul Noua Tei sau in depozitele fizice.

Pentru o constructie rezistenta si sigura, alege materiale de zidarie care respecta standardele de calitate impuse.

Caramida Porotherm: blocuri ceramice pentru o zidarie solida si o casa sigura pentru generatii. Printre cele mai populare alegeri amintim caramida Porotherm Robust, un bloc ceramic cu locas de mortar destinat executiei peretilor structurali sau nestructurali – din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Avantajele majore ale folosirii elementelor de locas de mortar din cadrul sistemului de zidarie Porotherm Robust sunt reprezentate de reducerea puntilor termice si de controlul consumului de mortar – prin inchiderea rosturilor verticale cu umerii ceramici.

Unic si produs in Romania, Porotherm Profi este primul sistem inovator de zidarie ceramica slefuita introdus pe piata de catre Wienerberger. Caramida Porotherm Profi este un bloc ceramic cu fete de pozare slefuite si imbinare verticala de tip Nut si Feder, fiind destinat executiei peretilor nestructurali de compartimentare – din zidarie cu protectie impotriva penetrarii apei.

Caramida aparenta este un material folosit in placarea unor suprafete care se doresc sa arate ca fiind din caramida obisnuita: fatade de cladiri, ziduri exterioare, unii pereti interiori de cladire, arcade, semineu etc. Este utilizata in principal ca o caramida decorativa. In cazul caramizii aparente, nu mai este necesar sa se aplice tencuiala.

Caramida plina poate fi folosita in zidarii protejate pe ambele parti, cu tencuiala, pentru elemente structurale si nestructurale, pentru stalpi si cosuri de fum.

Caramida Klinker pentru zidarii de fatade, garduri, gratare, cosuri de fum si alte elemente cu un design deosebit, disponibila in mai multe nuante.

Caramida tip samota, perfecta pentru captusirea teracotei pentru a incalzi zilele friguroase de iarna, dar si a cuptoarelor. Aceasta este de doua tipuri, caramida samota groasa si caramida samota subtire.

Caramida pentru horn Kebe, in doua variante: caramida cos ventilatie si caramida cos fum, pentru racordare.

Caramida are o multime de proprietati: este utilizata in domeniul constructiilor deoarece acest material este rezistent la presiune si umiditate, ofera termoizolatie, rezistenta seismica, rezistenta la foc, izolatie fonica.

Noua Tei garanteaza un pret caramida corect pe piata materialelor de constructii si pune la dispozitie serviciile de transport si descarcare cu macara, dedicate proiectului tau.

Intrebări Frecvente Cărămizi

Daca scopul este sa ridici o casa rezistenta pentru familia ta, care sa dainuiasca peste generatii, atunci iti doresti sa stii care va fi durata de viata a constructiei tale. – o casa din caramida se deterioreaza mult mai lent, fiind cunoscut faptul ca are o durata mare de viata; ea poate rezista mult peste 150 de ani; – casa din caramida nu necesita ingrijiri speciale, semnele de uzura nu apar la fel de repede ca in cazul altor materiale si implicit are costuri reduse de mentenanta; – durata lunga de viata se datoreaza si faptului ca acest material nu este atacat de daunatori; astfel, furnicile, alte insecte sau rozatoare nu vor putea deteriora caramida, iar tu nu va trebui sa folosesti tratamente speciale; o lucrare de intretinere va fi zugravirea peretilor exteriori, cel mai probabil la o distanta de 15 ani; – durabilitatea casei este si o consecinta a rezistentei la compresiune a caramizii, indice care masoara cat de bine se comporta materialul la actiunea fortelor mecanice care actioneaza asupra lui;
Daca te-ai decis sa achizitionezi caramida pentru viitoarea ta casa, iti dam cateva detalii despre ce inseamna transportul lor: – Noua Tei iti pune la dispozitie transport specializat si livrare + descarcare cu macara; – dispunem de flota proprie, astfel caramida ajung in siguranta la tine pe santier; – transportul se face pe paleti de lemn, acestea sunt legate si protejate cu folie de polietilena speciala; – este recomandat asigurarea unui spatiu suficient pentru manevrele de descarcare mecanizate ale paletilor.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!