Filtru Producatori

Cu Noua Tei lucrurile sunt simple si intotdeauna asa cum iti doresti! Ne ocupam noi de transport, fie acasa sau direct pe santier.

Serviciul de transport indeplineste toate criteriile in materie de greutate, volum si dimensiune a marfii transportate.

Parcul nostru auto este alcatuit din autovehicule cu diverse capacitati de transport intre 3,5 t, 10 t si 24 t. Marfa paletizata se livreaza cu masini dotate cu macara.

In plus, te asteptam oricand in magazinele si depozitele fizice sa descoperi toata gama de produse.

 

Borduri - Buzău & Râmnicu Sărat

Pe langa dale si pavele, pentru amenajarea curtilor, aleilor pietonale, pistelor de biciclete, si a altor spatii urbane, este nevoie si de borduri beton. De aceea, in depozitele Noua Tei vei gasi pavaje si borduri beton dupa placul si nevoile tale.

Livrare rapida in orasele si judetele din apropiere: Ramnicu Sarat, Focsani, judetele Buzau, Vrancea Braila si Galati, dar si in tara pentru diverse categorii de produse.

Curtea si gradina se afla in lista prioritara a multor clienti Noua Tei, de aceea cu ajutorul gamei de pavaje si borduri beton pe care le gasesti in depozitele noastre poti amenaja propriul tau spatiu de relaxare. Cu ajutorul acestor borduri beton poti delimita spatiul dintre pavaj si gazon intr-un mod placut, elegant si durabil. Iti punem la dispozitie borduri de la producatori de top, cu design simplu (bordura stradala si pietonala Petra Pavaje, tesita, gri), de tip minipalisade (bordura Semmelrock minipalisade brun sau gri) sau de tip arcada (bordura Semmelrock Arcade rosu sau gri).

Cand vorbim despre borduri beton, vorbim despre elemente complementare in cadrul unor lucrari de pavare, care pot fi folosite ca aliniamente de incadrare si delimitare a drumurilor de acces rutier sau pietonal, precum si pentru trotuare, alei, spatii verzi, curti si gradini sau zone insulare ale sensurilor giratorii.
Datorita formelor, dimensiunilor si culorilor, aceste borduri de beton ofera un aspect estetic si placut si pot fi utilizate alaturi de diverse tipuri de pavaje.
Dupa ce ai ales modelele de pavaje si borduri poti trece la pasul final, si anume montarea acestora. Dupa ce stratul de baza este finalizat, poti monta bordurile dupa cum ai prevazut in proiect. Pe o sapa umeda asezi borduri de beton si le fixezi prin bataie usoara cu un ciocan de cauciuc. Alinierea este foarte importanta in aspectul estetic si ordonat al acestor borduri de beton.
Avantajele folosirii modelelor de pavele si borduri:
• Estetic – gama variata de pavaje si borduri ofera o multitudine de solutii de amenajare si infumusetare a oricarui spatiu exterior.
• Rezistenta – cand vorbim despre pavaje si borduri din beton, avem siguranta rezistentei acestora atat la inghet cat si la temperaturi ridicate, fara crapaturi si deformari pentru o lunga perioada de timp.
• Intretinere si reparatii – costurile de intretinere sunt minime, iar eventualele reparatii nu vor fi o problema atat pentru pavele cat si pentru borduri beton, mai ales daca pastrezi o cantitate de pavele si borduri pentru a putea inlocui anumite zone. Astfel te vei bucura de aspectul uniform al acestora.
Zona de gradina sau de acces auto este la fel de importanta ca si casa ta, asa ca iti oferim pavaje si borduri, diverse modele si culori pentru a crea un spatiu elegant si curat.

Intrebări Frecvente Borduri

Modelul de bordura din beton B4 de la Elis Pavaje cu dimensiunile 50 x 5 x 20 cm cantareste 10.6 kg/bucata.
Un palet de borduri tesite Petra Pavaje cu dimensiunile 50 x 10 x 15 cm, contine 110 bucati borduri beton.
Completeaza formularul si te vom contacta cat de curand!